Frazze och Zixten

IMG_0058

Zixten är hopplös att få med på bild, han är som en iller. Skogspromenader är ett kapitel för sej :-). Zixten ”studsar” fram hit och dit, det luktar så gott, vet inte alla gånger att han märker att vi är med. Och vallhundar har jag, så det vallas (mej) för fullt, behöver inte vara rädd att nån hund blir borta. Frazze och Smali springer som dårar, men så fort vi går på en smal stig då ska jag vallas, det blir trångt med tre hundar och jag. Lösningen är att Smali går först, Zixten, jag och Frazze får sitta kvar och vänta tills vi kommit till öppnare ytor. Ibland glömmer jag ropa på honom och märker efter en stund att vi är en mindre, han sitter kvar den ”kopen”. Han är lite för väluppfostrad ibland :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *