Full rulle i 2 dar…

Både på jobbet och hemma. Igår var vi en ”man” kort på jobbet, och det kändes. Var så trött på kvällen så jag var på väg att gå och lägga mig redan k l19. Jobbade över 1 tim så jag fick undan en del datajobb som jag inte hade hunnit med.                Man är ganska nöjd när man får det hela att gå ihop fast det var mer eller mindre kaos på morgonen 🙂

Tog mig en tur med Smali & Iko i varierad terräng, dvs snö upp till knäna, på sjön med dubbel is, ny avverkat  hygge och vägen.

Att de ska krångla till det och gå där det är som jävligast, men trötta gossar blev det 🙂

Du å ja Smali, Ja! Du å ja Iko 🙂

Även denna dag började kl 05:15 då klockan ringde. Även idag var det full rulle på jobbet, men med full personalstyrka. Kul när dagarna gå fort och att man har ett jobb man trivs med 🙂                                                                                                                    Efter jobbet bar det iväg till Arvika för att införskaffa mat till hönsen och SvenHarry. Hundarna köpte jag fredags godis till i form av STORA oxben, namnam 🙂 Och även vi människor behöver lite mat under helgen, fast vi är väldigt få som är hemma.

När jag var i stan så fick jag meddelande från Christina att hundmaten kommit. Bara hem att packa ur diverse varor och dra vidare till Brududden för att lasta in 200 kg färskfoder. Hem igen och till det återkommande dilemmat, hur ska jag få plats? Ok! Nu är 100 kg i frysen och resten får jag hoppas Linda & Patrik får plats med i deras frys 🙂

För att få så bra pris som möjligt på maten så är vi flera som lagt oss ihop och Christina håller i det hela. Tack och lov! Vi beställer varannan månad och då är det att se till att det finns plats. Det har inte jag, men som sagt det finns andra i familjen som har det 🙂 Får jag hoppas, annars ligger jag risigt till 🙁

Fast snön har tinat rejält och nästan hela staketets höjd är komplett så hoppar Iko gladeligen över ändå 🙁 Roligt hade han förut när Jenni fick syn på honom, sprang som en galning ute på åker och jagade skator. Han ska få jaga, men andra fåglar, mina hatobjekt NR 1, Kanadagäss 🙂                                                                              Innan dess så såg gubben honom på fel sida, han ropade på honom, ingen reaktion, alltid likadant. Jag går ut och ropar, nu jäklar går det undan, duktig kille :-), men tråkigt för husse som han skiter fullständigt i 🙁 Tycker jag känner igen detta med framförallt vallhundarna vi haft i familjen.

Fia & Andreas är hundvakt under helgen hemma hos honom, Jenni ska hälsa på en kompis imorgon, gubben jobbar + skulle bort imorgon em = Jag är ensam hemma och behöver inte passa en endaste tid 🙂 Kommer inte ihåg när det inträffade sist.

Zixten ska visst på 1 veckas semester till veckan i Sunne hos Jenni. Hon är nog ”Pixt” sugen 🙂 Lugnt kommer det att bli för alla parter, han slipper explodera och de andra likaså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.