Går inte ihop…

Har varit på läkarbesök där jag fick reda på att jag har feber, kraftig hosta som har gett sår på stämbanden. Fick order om att ta det lugnt, dricka mycket, ny hostmedicin och talförbud tills jag läkt ihop. Talade om att jag jobbar inom hemtjänsten och läkaren säger att det är inte lätt när man inte får prata + att det är väldigt svårt att höra vad jag säger. Blev jag sjukskriven? Nej!

Kommer till chefen och berättar det hela, hon blir förskräckt, och menar att jag inte kan jobba som jag är. Sa att jag kunde ta semester några dagarmen det gick inte för sig, är man sjuk så är man. Bara att ringa om en ny läkartid imorgon och hoppas man kommer till nån som kan svenska, för det var inte lätt att förklara. Kanske bara ett missförstånd allt ihop, vi får se.

Smali fick följa med till stan, hade glömt bort att det är Arvika marten till helgen. Så nu har han sett hur det går till när man bygger upp ett tivoli, det var mycket att titta på 🙂 Det var många som kom fram och ville hälsa på den vackra hunden och undrade vad det var för ras. Vi gick även in i en zoo butik och köpte en ny spårsele, den andra har spruckit. Sen åkte vi till ”momma” och fick oss kaffe och godis 🙂 Nu är det fullt ös med Zixten som fick stanna hemma.

Får hoppa över omläggningen av Halta Lotta idag, har ingen som han hålla henne, alla är på vift. Det är svårt att göra bägge delarna, men hon överlever säkert tills imorgon 🙂

Zixten ska äntligen trimmas  imorgon. Han ser för bedrövlig ut, behändigt att bara lämna in honom, han ser ut som ett får och efter 1 tim hämta en snygging, sen är det duschen som väntar när han kommer hem 🙂

Om en månad sitter jag i solen och värmen och dricker en Rom & Cola, vad jag längtar dit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *