Gårdagen…

var intensiv men rolig. Åkte till Arvika ca 8:45 till veterinären för att köpa Omega3 olja till ”torra” Frazze, hoppas detta fungerar bra mot hans torra hud/päls. Passade på att väga Smali när vi var där, 32kg.

Träningskursen börjar kl 10. Skit! va kul detta är! kan lätt ruinera mej på kurser hos Pia, har redan talat om att vi ska med på fler efter jul. Smali är lite lätt i rumpan vid sitt, stanna kvar, men på kursen så satt han som han inte gjort annat :-). Är så roligt och se vilka framsteg alla gjort bara på en vecka.

Fick ett tips av Pia hur jag ska få hundarna att lugna ner sej när vi ska gå ut och gå, för vi hörs verkligen över hela bygden. De är överlyckliga och trissar upp varandra. Frazze skriker/skäller, Zixten ylar och Smali undrar om det slagit runt totalt. Testade så fort jag kom hem och skulle släppa ut dom ur hundgården(det brukar höras), bröstar upp mej och talar om att nu tar ni det lugnt, KNÄPP TYST :-). Detta väsen började bli värre när vi fick Zixten och nu vet jag vad felet är, han är liten och när jag tillrättavisar honom så böjer jag mej ner, istället för att sträcka på mej, tänk vad lite som behövs.

Sen var det att slänga i sej mat och åka på ATP på jobbet + att jag jobbade kväll, har sovit som en stock inatt.

DSC_0028

DSC_0086

Måste visa bilder sen Smali var yngre som Fia tagit, tycker dom är fina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *