Glömt hundarna!

Blaze och Immy har legat i sovrummet inatt, de andra 3 ”parkerade” jag som vanligt, så de sov i hallen och köket. Trodde jag!

Vaknar av att Blaze är lite orolig och ber honom lägga sig igen, men är snart uppe och knallar. Har hört på morgonen att nån är på dörren och tar för givet att det är en katt som vill in. I vanliga fall när Smali och Iko hör att jag börjar vakna till, räcker att jag vänder mig i sängen, då står de och studsar i hallen.

Men imorse så var det bara Zixten som mötte mig. Jaja! Henke eller gubben satte dem nog i hundgården tänkte jag. Men då var nån på dörren igen, Iko!            Hundgårdsdörren stod öppen och med 2 vanliga lås + 1 boxlås så klarar inte ens Smali & Iko öppna den.

Alltså måste nån av herrarna i huset släppt ut dem på en natt kiss och glömt ta med dem in. Tur att de stannar på gården! Ska bli intressant att höra förklaringen sen 🙂

Vi har lite ombytta roller för tillfället, Iko tar med Blaze på dåligheter på andra sidan staketet. Men han har inte lärt honom hur man hoppar tillbaka, så Blaze står vid grinden och vill in. Idag har de än så länge bara jagat skator på åkern och Gäsper har ju självklart retat dem.

Blaze är fräck! Är det nått han vill ha som de andra har då skäller han och springer ut. När alla är ute, då är han snabbt in och plockar åt sig det han vill ha 🙂 Skatjakten var hans idè också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *