GRATTIS ”lillfisen”…

Sofia 15 år idag 🙂

Inatt har nånting varit i trädgården till Zixtens stora lycka, han har gått och spårat varenda mm i 3 tim. Sen en promenad på 1 1/2 tim.

Och en dusch på det som inte var uppskattat förrän efteråt 🙂

Det är snart dax att förbereda inför vintern, vi måste komma på nån smart lösning på hur vi ska sätta upp ett provisoriskt staket rakt över gräsmattan så inte hundarna kan gå ut på sjön i vinter. En idè är att sätta upp ganska höga stolpar och fästa det oranga nätet dubbelt, så inte Smali hoppar över. Är livrädd att han ska gå igenom isen, får tänka lite till 🙂

Sen har vi hundhuset, som synes så är det inte mycket kvar av soffan :-), så den får vi elda upp. Tänkte ev ta ut den stora Bean bagen och investera i en som är en storlek mindre att ha inne. För den här gillar de verkligen och kanske kan låta bli att dissekera, de tål också en del hårda tag.

Zixten har en egen koja i hundhuset med värme i, för av erfarenhet när vi haft schäfrar och värmen varit på så har de gått ut och lagt sig istället. Men läste nånstans att folk använde värmelampa, som jag har till hönsen om det var riktigt kallt, då har de ju chansen att lägga sig under den :-), vi får se.

Nån träning med Smali hinns det inte med, ska iväg och jobba kvällen, sen går det i ett hela veckan, så det blir lugnt för honom. Får väl se vad mycket bus han kommer att hitta på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *