Har tur ibland!

När man jobbar som jag gör, så får man se mycket vackert när man åker mellan brukarna. Gillar inte det namnet 😉

20130325_183920

Så här tjusigt var det sista kvällen jag jobbade!

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag ont i korsryggen! Knepigt! Jag hade inte gjort några konstiga lyft! Sen kom huvudvärken. Jag började frysa, hade på mig underställ, fleecefodrade byxor, raggsockor, tjock tröja och frös nått så in i bomben. Jenni sitter i enbart linne och byxor, tycker det är varmt! Ont i korsryggen, ihop med det andra brukar innebära feber!

Runt omkring mig har folk varit och är sjuka i förkylningar, mag/spysjukan och influensan. Jag har klarat mig! Fan! Jag vill inte trilla dit!

Med med ännu mer kläder, panodil, så for jag och Mayo på brukskursen. Ska mycket till att jag missar det 🙂 Och det gjorde nog susen 🙂 Mer panodil när jag gick och lade mig, inga symtom idag. Djuren gör en frisk 🙂

Åh! Det är ju såå kul att gå kurs 🙂 Mayo var precis som jag hade hoppats på! Nyfiken, ointresserad av mig osv! Kanske inte alla hundägares dröm, men jag blir så glad när han skiter i mig och söker sig till andra/annat. Det beror på tidigare erfarenheter.

Det är jättesvårt att tänka nytt! Ny instruktör, ny hund att träna! Smali är en ”segis” som jag fått peppat och herregud vad jag har försökt slå knut på mig själv, för att han ska bli mer framåt! Det gav Smali fan i 😉

Mayo är åt andra hållet, skit va kul det är, men svårt 🙂 Men nu ska vi ha kul!

Mayo fick en ny idol igår! Cesar! En vit schäfer på 4 år som har lite myror i brallan 😉 Han verkade vara en jättekul farbror att busa med 🙂

535937_411459642283483_13848616_n

 

Liten kille orkade äta och sen var det raka spåret in i buren och somnade! Det måste vara en lyckad kurs 🙂

Ledig dag idag och det är påskveckan! Bor man intill norska gränsen så vet man vad det innebär! Invasion på denna sidan gränsen av våra kära grannar i väst! Jag hatar att handla i vanliga fall och denna vecka + runt jul är det ett rent helvete! Vill snabbt in i affären och snabbt ut! Det funkar dåligt vid dessa tider 😉

Men med kontakt med mamma i Arvika och pappa i Charlottenberg, som helt klart är värst att handla i, så gick jag på pappas råd att handla så sent som möjligt i C-g. Men då ringer mamma och berättar att det var ganska lugnt i A-a, då for jag dit på en gång, fast det är några mil extra! Gick riktigt smärtfritt 🙂

photo

Kommer hem och med Lilly i täten så möter mig hönsen! Matte kanske har godis med sig 😉 Bara att se till att alla bildörrar är stängda när jag tar in varorna, annars är det hönor fulla bilen 🙂

Påskgodis till ALLA är införskaffat! Så på påskafton så kör vi vår gamla tradition att leta påskägg utomhus! Blir svårare och svårare att hitta gömställen till äggen. Men jag ska göra mitt bästa att de ska få slita för sina ägg, Patrik, Linda, Jossan, Henke, Fia, Per och Jenni 🙂 Jocke får ett ändå, för han är inte här och kan leta. Djuren slipper leta 😉

Köpte bla oxben till hundarna förut. Frågan var om jag vill att hundarna ska ha dem inne eller ute? Mayo kommer hur som att försöka gömma dem!

IMG_3471

Nöjda blev de och en del vill ha mer, som vanligt 😉

Men de har delat ganska bra! Men Mayo har varit i gräv branschen 😉

IMG_3480

Rådjuren kom tillbaka över sjön för sista gången idag! Hon har inte bråttom!

IMG_3482

Fick försöka skrämma bort henne, för hundarna är de inte ett smack bekymrade för. Tyvärr!

IMG_3484

Hundarna får till slut fart på dem, med hjälp av mig!

IMG_3497

Tittade ut genom fönstret och såg en så tjusig måne! Måste förevigas 🙂

IMG_3498

Nån minut senare ser den ut så här! Grenar av en björk i förgrunden!

Mayos debuter i de officiella utställningsringarna är nu anmälda och betalade! Ska bli spännande 🙂 Smalis debut i rallylydnad ska också bli spännande! För vi har tränat skitdåligt 😉 Skärpning Axelsson!

IMG_3462

Mayos debut i appell spår får bli nästa år! Vi hinner inte med allt! Hade jag bara en hund som jag ville göra en massa saker med, så vore det enklare 😉 Men regler måste läsas, så nu har de nya reglerna kommit. Kvällslektyr 😉

IMG_3502

Vi har ett problem! Zixten har tagit Mayos sovplats, buren! Nu är det jobbigt för Mayo! Får nog ta in Zixtens bur imorgon, för det är inte första gången det inträffar 🙂

IMG_3470

Detta är väl ett vårtecken? Nya blad på klätter hortensian 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *