Hem ljuva hem!

Vi möttes av en galen, överlycklig Iko, som nu har pussat mig ren 🙂 Zixten fick nån ”knäpp” när vi satt på verandan, hoppade från soffan till husses knä, som satt i fåtöljen och sen vidare till hammocken, fram och tillbaka 😉

Smali ”The king” är hemma igen och talade om det för de andra också, i fall att de glömt bort det under veckan. Men det blev snabbt lugnt, i varje fall på ”morr fronten”. Nu har de vita dårarna rasat av sig rejält och ligger ute på gräsmattan och ser såå nöjda ut att allt är som vanligt igen.

Immy kom och mötte oss, Gäsper har jag inte sett till än 🙁 Jag hade nog inte talat om för Henke vad mycket hönsen äter och dricker under en dag om de inte får vara lösa ute på gården. Så där var det ”soptomt” på mat och bara lite vatten kvar. Nu är de mätta och nöjda 🙂                                                                                                 Henke åkte till Uppsala innan vi hann hem, så honom fick jag inte krama om 🙁

Allt har funkat bra här hemma som jag förstått, nja! hundarna har varit dåliga på att äta under veckan och det har även Smali varit. Men ikväll! Då sa det bara slurp 😉

Det har varit en bra vecka på Gotland, men jag har då inte sett nått av allt underbart som finns där enligt andra. Men det är nog en smaksak, men jag tycker nog Öland var finare. Mer om ön senare 😉

Tvättmaskinen går för fullt, likaså de vita dårarna och Iko viker inte en tum från storebror 🙂 Gubben bara mellanlandar här hemma inatt och packar om för nästa resa. Jenni jobbar i Hällefors och även hon kommer hem för mellanlandning, när vet jag inte. Fia ska väl i varje fall komma på fredag, rörigt med stora barn som lever sina egna liv, men ändå ”dimper” ner här ibland. Hönsmamman har noll koll 🙁

Eftersom septembers schema inte var lagt när jag gick på semester, så vet jag bara att jag jobbar imorgon kväll, alltid något 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.