Hittat rätt ”knapp”?

Idag har jag och Eazy varit hos Pia på privatlektion! Jag måste ha nån som petar på mig och rättar till mina brister, för dom är många 😉

Vi körde igenom Lydnadsklass 1 för att se vad som behövde justeras. Om det var mer saker än det jag redan var medveten om. Det positiva var att det inte var det! Bra! Då har jag koll på läget 🙂

Alla moment kan han, men fokus och attityd måste lösas! Han går ibland lite före, plogar och hamnar lätt i drömmarnas värld och jag är ju lite sån också, haha 😉

Jag har provat att belöna med olika saker och på olika sätt, men får inte till det riktigt. Vi provade oss fram och till slut hittade vi rätt 🙂 Klicker i vä hand, kampleksaken i hö hand, vid rätt position så klick, få runt honom bakom mig och kampa på hö sida.

Jag fick snabbt en fokuserad hund med ”attityd” som gick där han skulle 😀 Jag är en segpropp, men till slut fick vi till tajmingen och att jag höll tyst. För det har jag också svårt för, haha 😉 Och tydligt tala om att det är inte ok att drömma sig bort när vi jobbar.

Nu jäklar är vi på G 😀

DSC07524

DSC07534

Idag har det varit som en vacker vårdag! Takdropp, knoppar och blad börjar det bli på klätterhortensian. Ormvråken ”gnäller”, småfåglar kvittrar och spillkråkan har det varit en väldans fart på 🙂

DSC07381

DSC07476

DSC07485

DSC07456

DSC07489

DSC07474

DSC07487

Tog med hundarna ut nån timme för spring och bus. Sen avslutade vi med godissök för dom och kaffe i solen för mig 🙂

DSC07417

DSC07452

Fina pojkar <3

DSC07402

En aning blött på sjön!

DSC07442

Cerise byxor! Trodde jag väl aldrig att jag skulle ta på mig ;-P Men vilka sköna byxor 🙂

Upptäckte en annan sak idag! Vet sen förut att Eazy har en bra AV -PÅknapp, för det har vi tränat mycket på. Men att den var så bra! När vi stod och pratade så lade jag Eazy, han slappnar av såpass att han nästan somnar och visas kampleksaken så är han igång på stört 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *