Hm! Blev inte som tänkt!

Hade bunkrat upp med en massa mat inför påsk! Alla fyra barnen med respektive och barnbarn skulle komma på mat. Sen skulle en del andra släktingar dyka upp på kaffe. Men först skulle ett arbetspass avklaras!

Det bokstavligt talat sket sig! Vaknade vid kl 2,30 av att jag svettades nått fruktansvärt, sen frös jag! Vid kl 3 – 3,30 fick jag så fruktansvärt ont i magen. Man får världens ågren när man ska sjukanmäla sig i vanliga fall. Men kl 7 på en storhelg och man börjar 7,30, det är inte kul 🙁 Ivf är det svårt att få tag på folk med kort varsel och ännu svårare en sån här helg!

Fia & Per kom hem på fredagen för att fira med oss! Hon talar om att jag ser ut som ett vrak, snäll unge man har 😉 Och att de snabbt som bara den ska åka hem till Åmål, för detta vill de inte ha! De får uppdraget att åka runt till resterande ungar med påskägg på hemvägen.Tack för det 🙂

Vi var bara tre runt bordet för att äta påsklunch! Måste säga att det var en märklig känsla! Har inte hänt på MINST 25 år, men lugnt var det 😉

Eftersom jag inte vågade mig för långt från ”ett visst ställe”, så började jag trimma Zixten. Har fortsatt idag, men orkade inte allt! Så lite av ena låret, en fläck ca 10 x 10 cm på korset, tassarna + ”raggarsträngen” är kvar 😉

IMG_3833

Men titta vilket sött ansikte som kom fram under all päls 🙂

Vågade mig som sagt inte ut igår! Men idag har jag verkligen njutit av sol och frisk luft 🙂

IMG_3831

Kommer ut med kaffet och ska sätta mig i solen och upptäcker att Mayo visst haft kul!

IMG_3880

Den där grenen från cypressen har han haft skitkul med idag! Undrar hur mycket som finns kvar av div buskar innan han växt upp? Min ena vinbärsbuske har han toppat, men krusbärsbusken är det bara en gren som toppats 😉

IMG_3832

På södersidan av huset har det tinat och torkat upp, andra ställen är det geggigt! Så dårarna ser ut som Dalmatiners fulla med torrt gräs 😉

IMG_3952

Tog med mig dårarna ut på sjön en sväng. Jäklar vad det går undan 😉

Mayo börjar bli stor och stark, till det så är han otroligt snabb, smidig och kaxig! Smali är stor, av en helt annan typ och väger ca 10 kg mer. Det innebär att han lättare går igenom skaren än Mayo.

IMG_4002

Ibland blir Mayo för kaxig! Smali säger till på skarpen, men Mayo kaxar emot! Han ser sin chans när Smali är i underläge!

IMG_4008

Jag blir förbannad och säger ifrån! Mayo gillar läget och lägger ner!

IMG_4022

Mycket spring i benen har de efter nån vilodag 😉

IMG_4034

Jag gillar ”actionbilder”, därför ligger många sådana på bloggen 🙂 Men de kan gå, väldigt ofta! Även så ligger de och vilar, fast man inte kan tro det, haha 😉

IMG_4049

Men det är roligare med sådana här bilder 🙂

IMG_4054

Immy ville vara med ute på sjön!

IMG_4067

Gäsper väntade på oss på ena båten! Efter att ha hälsat, så lade han sig i solen 🙂

IMG_4074

Sen ägnade han sig åt fågeljakt! Ingen jaktlycka denna gången!

IMG_4083

Lite trångt är det under/runt om husses stol 😉

IMG_4078

Upptäckte förut att ”gamla”, farmors över 80 åriga julkaktus som jag ärvt, har fått en liten knäpp! Hon blommar igen! Duktig tant det 🙂

IMG_4076

Wow! En snöskoter i sikte! Kolla in Zixten tjusiga ”tofs” på korset 😉

Vi är lyckligt lottade! Har grannar med djur och sunt förnuft = här skjuts inga raketer 🙂 Brukar inte märka så mycket av det, men igår kväll så hörde vi smällarna ända in! Ingen granne sköt, utan det var längre bort! Zixten blir lite låg, de andra två låg ute och sov tungt på trappan. Trots att det small i ett och himlen lös upp.

Jag tycker det är ren IDIOTI att kasta bort 1000 tals kronor på denna skit, som skrämmer både folk och fä! Sen säger folk att de har dålig ekonomi!!! Har haft vettskrämda hundar och även ungar! Kan lova att det var ingen ”hit”! FÖRBJUD skiten!

IMG_4081

Till slut blev det även varmt åt Mayo i solen, så han fick söka sig till skuggan!

IMG_4089

Eftersom jag sitter i ”karantän” än, så tyckte jag att jag var värd en whisky & cola ute i ”kuvösen”. Immy gjorde mig sällskap 🙂

IMG_4086

Även Zixten & Mayo!

IMG_4088

Och Smali hittade en bia-bädd i helt rätt storlek, haha 😉

Imorgon förmiddag blir jag utsläppt från ”karantänen” 🙂 På eftermiddagen kommer Blaze, Jossan Linda & Patrik. Då ska det fiskas och grillas korv på sjön! Bra avslut på påsken! Men ännu roligare om alla ungar med respektive kunde hänga med! Men man kan inte få allt här i världen 😉

Men en önskan inför morgondagen har jag! SNÄLLA Gäsper och Immy, terrorisera mig inte i morgon bitti! Vill ni ut, gå då ut samtidigt! Immy! Jama som Gäsper när du vill ut, inte kasta dig på rygg och dra dig fram i ”ribborna” under sängen, klättra på sänggaveln i 150 knyck och kasta saker på golvet! Du har nu bott hos oss i över 5 år, jag vaknar lätt av ett tyst mjau, som Gäsper säger! Du bor inte hos Henke, som inte ens vaknar om en bomb slår ner 😉

Troligen hjälper inte detta rop på ”hjälp”! Tror inte Immy läser bloggen, men jag har gjort ett försök 😉

2 responses to “Hm! Blev inte som tänkt!

  1. Jag kan ju säga att Pinky var bra jävla billig i morse. Hon tyckte jag var skit tråkig som inte kunde hämta fram alla fyra bollarna från under soffan där hon förvarar dem så hon satt och provisoriskt slog mig på fötterna och sedan satt och slickade mig i örat. När jag vägrade gå upp så la hon sig bakom min röv. Immy skulle bara ha gått och rivit ned något dyrt istället.

  2. Haha! Men i morse var Immy dyr igen, kom inte upp förrän vid 9-tiden 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *