Idag på kursen…

så vet jag inte vem som var mest disträ av mej och Smali. Jag var som i en bubbla, men skärpte väl till mej på slutet :-). Smali vaknade på fel sida idag. Mellan kl 7-9 i morse så tror jag han har burit runt på det mesta tex skor, vantar matskålar, hårborstar,  toatulle mm, det blev ingen lugn frukost.

När vi kom till Pia så luktade det något mycket intressant, han sprang på tå, vädrade i luften och svansen rakt upp och drog iväg,  perfekt att kolla om inkallningen fungerar, det gjorde den :-). Men sen tror jag att vi varit i olika världar. En orsak är säkert att Kira löper och Smali har kommit på att han är karl, men det förklarar inte mitt beteende, för löptikar är för mej ointressant. Men nästa gång är vi på G, tyvärr är det sista gången då. Jag har talat om för Pia att vi ska med på kurs efter jul, det ska Mia och Kira också, kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *