Idag…..

har vi testat en ny grej. I måndags fick vi i uppdrag av vår instruktör att jag ska bli 20år igen 🙂 och hoppa /studsa och va jätte kul+ lära in grund position. Fick bla ett tips från Sandra (instruktören) om det sk ”lådtricket”. Nu har jag sådan tur att en kull bror till Smali har kört samma sak , så Strax har gjort en ”instruktions film”, och Smali fattade direkt :-). Jobbar själv på att bli 20år igen innan måndag (är kanske inte så j*vla kul+ vig).

Ikväll var jag och våra grannar Cissi och Isor (Finnstövare) ute på promenad, alltid nyttigt med socialträning, de var jätte duktiga (vovvarna) även vi :-). Den som var mindre duktig var Frazze, han smet hemifrån och mötte oss, och han ”moppsade” upp sej mot stakars Isor.  Han passade nog Smali, men så beter man sej inte. Jätte bra att vi kan gå ihop, nyttigt för både hundar och människor.

2 responses to “Idag…..

  1. Men vad kul att ni har sett våran ”instruktionsfilm”! Visst är det lite kul när man ser hur dom tänker till, och sedan prövar allt möjligt för att lyckas! Lycka till med ”lådtricket” vidare!

  2. Cecilia (grannen)

    Ja, det var en mycket trevlig promenix =))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *