Idiot! eller???

Fick ett brev från SKK idag där det stod att Smali`s resultat från Arvika utställningen stryks pga att han gick i fel klass. Jag reagerade på att han stod i unghundsklass istället för junior men glömde påpeka det, vet inte om det är jag som haft hjärnsläpp eller om ”tryckfelsnisse” varit framme, tur att han inte fick ett cert i varje fall 🙂 Har mailat Arvika BK för att kolla av, nu kommer jag att vara MYCKET noga med vad som står i katalogen.

Har varit så duktig och ringt runt till mina grannar för att fråga om det är ok att lägga spår på deras marker, som de vet att jag gjort i många år :-), men jag har aldrig haft snitslar som suttit i 24 tim förut, de kan ju undra vart de kommer ifrån, det var inga problem, man har ju världens bästa grannar 🙂

Imorgon om nacken är samarbetsvillig, så ska jag, Smali, Cicci & Emil till klubben och träna imorgon kväll, kul!

Den gamla vita älgkons kalv, förövrigt en tjur, går här bla hos Linda & Patrik så hundarna är på G om kvällarna.

Linda & Patrik ska flytta om en snar framtid och ta med sig hästarna, vad tomt det kommer att bli här, men jag har en idè! Jag skaffar höns igen! Är inne på raserna Isbar eller Åsbohöns, vi får se, men gud va gott med egna ägg igen:-), tror bara att det är jag i familjen som är positiv till detta.

Jenni påstår att hon ska ta med sig Zixten när hon flyttar helt och hållet om ett år, till ”gubbens” stora förskräckelse, för då blir det en valp igen, kan inte bara ha en hund:-) och då blir det en Vit Herde igen :-), så Eva-Liz var beredd på en ny förfrågan om valp inom kanske en snar framtid 🙂

”Nån” har ju inte förstått att han är ca 65 cm i mankhöjd och väger 42kg 🙂

Går även att sova på andra ställen.

Elsa på Brududden heter den Belgiska Jätte kaninen, som förövrigt är syster till våran fd Åke. När man ser denna bild (som Jenni tagit fr Christina) så tror jag SvenHarry skulle bli överlycklig av att bo ihop med några hönor & en tupp, eller vad tror ni:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *