Inom -och utomhus aktiviteter!

Min idé ang diplomtavlorna var inte så bra 🙁

IMG_6694

Det blir för mycket på väggen, så Smali får ha den väggen ifred! Och nån gång i framtiden hoppas jag att 2 championat tavlor till hänger på hans vägg 🙂

IMG_6695

Så de fick stå på bokhyllan tills jag kommer på nått bättre 😉

Dårarna, framförallt Smali och staket gör mig gråhårig 😉 När han var yngre och satte en blöt svans över elrepet till hästhagen, då var han mycket rädd för rep ett tag! Så vid ett tillfälle så satte jag rep högst upp på staketet så han skulle hålla sig på rätt sida!

IMG_6625

Han har ju kommit på under åren att det där är inte farligt 😉 Och där det hänger som mest, där hoppar han! Så igår när jag ännu en gång höjde staketet, så kom jag på att han kommer att ha svårt att se nätet i mörker om han har bråttom ;-p

IMG_6627

Så innan regnet drog igång så tog jag med mig hundarna och flyttade repet högre upp, så han ska se att där är det stopp! Förhoppningsvis 😉 Visade dom tydligt att nu är det stopp!!!

Passade även på att sanera gräsmattan och tog med Smali & Mayo på en tur!

IMG_6628

Både Smali och Chaplin är lika nyfikna på varandra 🙂

IMG_6631

Mayo spanar in Smali!

IMG_6629

Och där var de igång 😉

IMG_6693

Vi hittade några kantareller!

Lekte med några bilder!

IMG_6656

Min alldeles egna varg Smali!

IMG_6668

Mayo bus <3

IMG_6681

Smali <3

IMG_6696

Sen kom regnet! Då passade jag på att träna dom inomhus 🙂

Tanken är att få Smali att hålla apporten! Så satte honom ner, burken var en bit bakom mig och sa apport! Jippi tänkte Smali och kastade sig mot burken med korv,haha 😉 Till slut så kom han på vad jag ville! Det blev ett mycket blandat resultat ;-p Men att lära nytt var jobbigt!

Tränade även på ”snabba ligg”! Han är seg och lägger sig som en banan vänd mot mig. Belöningen kommer ju därifrån!

Det blev än värre när han visste att jag hade burken, men snabbare blev det! Men då stoppade jag burken i byxorna, varierade att lägga honom med en vägg bredvid sig, då tar han sig ingenstans 😉 Och mitt på golvet, då han fick sin burk kastad åt vänster för att få in rätt ”tänk”!

IMG_6706

Tror vi är på rätt väg där 😀

IMG_6707

Den älskade burken 🙂

Gjorde lika med Mayo under ”ligg”! Han är ju inte som sin ”storebror”! Utan när han förstod vad jag ville, då kastade han sig i golvet innan jag hann säga nånting, haha 😉 Vi fick istället träna på att han måste vänta på mitt kommando! Gick jättebra 🙂

IMG_6703

Men det var två som var väldigt avundsjuka när jag tränade Smali 😉

Nöjda gossar har jag efter denna dag! Och nu ligger Smali och snarkar högt bredvid mig! Det är ett gott betyg till matte 😀

Tog några bilder på lönnlöv som inte gett upp än 🙂

IMG_6688

 

IMG_6692

IMG_6687

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *