Inte som jag hoppats på!

Var helt lyrisk när jag for hem från massagen igår kväll! Tänk vad mycket jag såg i mörkret! Tack för extraljusen pappa och tack igen Patrik för att du fick dom på plats 😀

Det var underbart med massage! Fastän det tidvis gör så ont så det susar i öronen och man mår illa! Men sen när de där sekunderna kommer, som man är helt smärtfri, så svävar jag på rosa moln 🙂

Massören utbrast – Herregud hur du ser ut!!! Inte konstigt att du har så ont!!! Svullen från nedre delen av skulderbladen upp till nacken. Höger sida var värst och det var som gelé fyllda ”upphöjningar”! Domen blev en kraftig inflammation! Så det blev en väldigt mjuk massage, så inte inflammationen skulle sprida sig! Hade hoppats vara bättre idag men inte heller 🙁

Jag missade lappen på köksbordet imorse, där det stod – Taxen rymmer! Hål i staketet! Så efter ett tag när jag kom i ordning själv och de andra hundarna var inne, så fick jag se lappen! Japp! Zixten knallade runt ute på åkern ;-P

DSC04998

Nu är det fixat och det var inte populärt 😉

Smali & Mayo har inte varit på en gemensam promenad på länge.Men idag såg Smali riktigt pigg ut,så det fick bära eller brista!

DSC05021

Oj va kul det var att få springa av sig ihop 🙂

DSC05034

Vi hann inte ens in i skogen innan Gäsper var ikapp oss!

DSC05050

Kisspaus bakom ett träd 😉

DSC05086

Mayo lyckades ännu en gång att se trebent ut ;-P

DSC05112

Smali & Gäsper!

DSC05060

Hela ligan <3

DSC05161

Måste ju vila emellanåt 😉

DSC05191

Smali passade på att göra sig ”fin” ;-P

DSC05146

DSC05156

DSC05184

1 1/2 tim blev det i skogen och gossarna hade kul! De t o m skrittade på hemvägen 🙂

Eftersom det blåst som bara den, så hoppades jag på minimalt med älgflugor! Hoppas kan man ju alltid göra, men de navigerade så bra i blåsten och landade fint på oss ;-P

DSC05293

Och några fästingar fick vi också med oss som vanligt 🙁 Är glad att jag har ljusa hundar som de syns bra på! Zixten gillar de inte! Ytterst sällan man hittar nån på honom 🙂

Kommer hem och då ringer en sköterska från Previa och undrar hur det går med mig? Berättar hur läget är och hon talar om att det är otänkbart för mig att gå till jobbet på torsdag som jag hade hoppats. Talar om att jag måste ringa VC och boka en tid så fort vi hade pratat klart.Och hör inte jag av mig om några dagar och berättar hur det gick, så ringer hon tillbaka!

Sköterskan på VC säger också att jag kan glömma jobbet ett tag framöver och läkartid är nu fixad. Så långa perioder som jag varit sjukskriven pga av nacken genom åren. Och nu i minst 5 år, så är det ca 1 v / år som den varit värre och då har jag kurerat den själv. Vill inte ha det här bakslaget! Avskyr verkligen att vara sjukskriven och inte orka med mer än i stort sett promenader 🙁

DSC05195

DSC05204

Sen var det dags för ett välbehövligt bad för Smali och renare blev han:-)

DSC05225

Getingjakt!

DSC05283

Kallsup?

DSC05268

 

DSC05259

DSC05261

Sen var det fullt ös igen:-D Hoppas nu att det inte blir ett bakslag för Smali imorgon! Men han blir ju ”näpp” som Jossan säger, om han inte får hänga med de andra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *