Intensiv…

Det har dagen varit. Begriper inte varför jag ALDRIG lär mej att man hinner inte SÅ mycket som jag planerar. Men 2 ”smitfulla”  tvättkorgar med tvätt är fixat, fått undan en del inne, fixat och donat med det mesta, lagt ett 24 tim spår åt Smali.

Gick ett 3 tim spår med Zixten, första gången jag går med honom, jätte duktig :-). Men så annorlunda mot Smali, Zixten har så korta ben och går som en iller så linan trasslar överallt, men så duktig. Har som sagt ingen aning om hur han spårar och beter sig. Var lite taskig och la spåret över en grusväg som bilar, cyklar och folk har gått/åkt fram och tillbaka på men efter att han tänkt till lite så löste han problemet, så duktig 🙂

Eftersom Smali ska gå sitt spår i morgon, så gick vi på kantarell jakt i hästhagen, med lyckat resultat. Han fick hoppa upp på stenar, gå balansgång, leta godis mm. Stoppade en kantarell under nosen på honom och sa sök svamp,  han kör ner nosen i backen och jag tittar efter om det möjligen kan vara en kantarell, nej! men kanske matte blir glad.

Har varit inne på det här med kantarellsök, men nu kör vi blodspår, sen ska vi ev starta i apell spår och då vill jag inte röra till det för min duktiga gosse med ännu en grej. En sak i taget 🙂

Har en bild framför mej, Smali i blommande ljung.Såg att den blommar när vi for från Ransäter och Fia är en mycket duktig fotograf. Får locka med mig henne och Smali när den blommar mer och att det inte är sen kväll. Men det blev kanon bra 🙂  ”Mammas Mala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *