Jä grônner å grônner…

På det här med träning och tävling med hundarna. För jag lär inte hinna med eller engagera mig så som jag vill med 2 hundar, det är bara att inse fakta 🙂

Smali kanske jag ”bara” ska försöka få till NO UCH och SE VCH,och träna mer för att det är kul och hålla igång med spår mm. Eftersom han fortfarande är skeptisk till en del människor och ”så där”, så lär jag ALDRIG få till tex en budföring.

Ska prata med Pia som känner oss om vad hon tror, för jag måste snart ha en plan klar för att kunna jobba vidare. Smali har nästan inte alls tränats i vinter pga kyla och loppor. Trodde han skulle bli skitjobbig av att inte göra nånting, men han har blivit lugnare, fast han är också snart vuxen, han blev lite ”gubbig” när Iko flyttade in, men ändå en riktig buse 🙂

Kanske ska satsa så mycket som möjligt på Iko istället, ja! tankarna flyger åt alla håll. Imorgon kanske jag kommit på nått annat 🙂 Men ett som är säkert är att jag klarar inte av att hålla igång båda lika mycket. Så endast så får det bli ”halvdant” med båda hundarna, annars får jag satsa mer på en och då blir det nog Iko.

Ja, ja! om man inte hade sån beslutsångest. Får dåligt samvete mot Smali, men jag tror han skiter i titlar och sånt, huvudsaken är att han får vara med och ha kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *