Jag saknar en bil!

Bara det här att ”stoppa” in hundarna i bilen och åka och hitta på nått kul, iof så är det för kallt att göra det nu, men bara vetskapen att jag kan om jag vill 🙂

Vi har inte hört något från försäkringsbolaget än, men de som kollat bilen säger att den är så skadad så det finns inget annat än att lösa in den. Och då kommer vi till dilemmat, vi kommer inte överens om vad för bil jag ska ha, förutom att det ska vara en Volvo V70 igen.

Jag tycker det är idiotiskt att köpa en bil som bara är några få år för att köra hund i. Gubben däremot vill inte köpa ”gammal skit” som det bara ska skruvas på jämt och ständigt, kan förstå det, för det är ju inte jag som skruvar 🙂

Jag vill ha manuell växellåda, bla för att kunna övningsköra med Fia nästa år, han har en automat. Och köper vi en nyare så tar jag över hans bil och han köper en automat igen, för det vill han ha. Isf så får vi hoppas att det finns nån billig bra bil till Fia, när den dagen kommer.

En annan sak är att mina hundgrindar + nät inte passar i en nyare bil. Nu har jag inte tittat så noga på dem efter kraschen, men när jag plockade ut dem ur bilen så fick jag rycka ut den ena för att den var intryckt. Har tänkt på att ev skaffa en bur istället, men är rädd att det ska bli för trångt åt dem, men det är ju säkrare.

Frazze fick inte plats i en bur, fastän Smali är stor så är hela hunden mycket mjukare i kroppen, vi får se hur det blir, mycket att tänka på 🙂

Iko väckte mig inte förrän kl 4:30 och ville ut, sen sov vi till kl 7:30. Sen var det fullt ös 🙂

Dragkamp! och inte ska ni tro att Iko släpper taget fastän Smali drar honom genom rummen och över trösklar, envis som synden 🙂

Hönan ska mördas! bara han inte behandlar de som bor i stallet likadant 🙂

Vi tränar kontakt, så duktig! och från andra dagen han var här så kommer han som en liten kanonkula när man ropar på honom. Och fastän han busar med något så släpper han det och kommer, vilken liten kille 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *