Jaha, då…

har jag varit på veterinär stationen och kastat pengarna i sjön. Talade om när jag beställde tiden, att en veterinär hade reagerat på att Smali var rosa i ögonvrån när vi var och tog blodprov. Hon hade en idè om vad det kunde vara. Eftersom jag misstänkt att de har noskvalster (var en vanlig förkylning, som har gått över) och beställde tiden så förklarade jag även detta med Smali, 2 flugor i en smäll, smart, men icke.

Kommer dit och den här veterinären tycker inte det är nånting, och jag får delvis hålla med. Och en vanlig förkylning var det. Zixten var också med, så jag undrade om hon kunde klippa klorna när hon inte fick göra något annat med hundarna. Hon klippte för kort på nästan alla klor!!! blod överallt.

Så med facit i hand så blev jag bra mycket fattigare, en blodig hund och en ny tid till Smali, till henne som visste vad det beror på att han är rosa i ögonvrån. Tänk om de hört på mej från första stund och frågat henne så hade vi sluppit detta.

Smali har STORA problem på kvällarna, DET lyser i skogen!!! Maria, Jonas och barnen är i sommarstugan och Smali har aldrig sett att det lyser där förut, mycket knepigt :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *