Jaha! då har…

det hänt IGEN…

När jag kom hem från jobbet vid 14-tiden, så låg Smali ute på gräsmattan och spanade mot vägen. Trodde nån av ungarna släppt ut honom, men ingen var här,ytterdörren låst, grinden öppen och hundgårdsdörren öppen. En mycket lycklig vovve kom och mötte mig 🙂

Sa att tänk om du ändå kunde tala om vad du har sysslat med, troligen hela dagen och va han pratade (yl, gnäll, skall), men jag förstod tyvärr ingenting 🙂

 

Strax efter jag kommit in i huset så ringer grannen, Fan! nu har nog Smali hittat på nått elände under dagen. Men hon undrade bara om nån kunde gå ut med deras hund ikväll 🙂

Har börjat plocka fram advent stakarna för under helgen är det bla jobb och nästa vecka flackar vi mellan Allstakan, Göteborg och Uppsala så då lär vi inte hinna med så mycket mer än att åka bil och sova. Men nu har jag lite problem, i ena köksfönstret får katterna vara och där vill jag ha en adventstake. Får se hur jag löser det, för nu ligger där en fin ”lussekatt” och det är ju synd om de inte ska få ligga på en av favorit platserna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *