Jaha!

Så gick det med den injagningen av Zixten, tur att man inte hunnit köpa en pejl åt honom.

Mamma ringde förut och undrade om jag lyssnat på radio nyheterna, det hade handlat om varg. Gick in och lyssnade på datorn och fick veta detta.

I lördags blev en labrador borta knappt 1 mil härifrån, söndag blev en annan hund borta i samma trakter och det har setts varg där. På andra sidan gränsen, några mil härifrån, var husse ute med hunden, en varg hoppar fram ur skogen, tar hunden som är 10m från husse och springer tillbaks. Ingen av hundarna har hittats. Inte släpper jag ut Zixten så han blir vargmat.

Sen har vi Smali som hoppar emellan staket och rep, nu satte jag upp ett rep till och han har inte provat hoppa än 🙂 Men han har suttit och kollat när jag var och grejade med annat, kanske det stoppar honom ett litet tag. För kommer det något intressant eller att matte går iväg så har han hoppat över och nu när vargarna är tillbaka så vill jag ha full koll på var mina busar är. Var så glad att det äntligen var lugnt en lite längre tid på den fronten, men säg den glädje som varar.

Christina hade en fruktansvärd tur, 2 av hundarna fick för sig att gå på en egen promenad och den varade i nästan 30 tim. Hittades långt härifrån stela och hungriga men vid liv 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *