Japp! Jag hittade dom!

Har varit ute i stort sett hela dagen. Helt underbart trots att nordanvinden stundtals var hård. 1/3 av gräsmattan är sanerad från hundskit, resten tar vi en annan dag.

För första gången i år så har jag torkat tvätt ute, luktar härligt 🙂

Skulle ta kort på Smali när han bar en hink. Men han lurade mig, tog en annan väg. När jag knäppte bilden då släpper han hinken och det blev en närbild 😉

Småpojkarna Zixten & Iko har hållit mig sällskap i solväggen. Smali föredrar redan skuggan.

Här plockas varenda grönt litet grässtrå, det är smaskens det 🙂

Idag hittade jag dom 🙂 Smalis revben och höftben 😉 Jag har fått av honom hur mycket päls som helst och nu börjar det ge liite resultat. Det flög stora pälstussar ända till grannen som bor ca 200m bort. Nu har fåglarna något att bygga bo av, som de har kvittrat idag 🙂

Imorgon ”står” det på agendan att hönsen ska få det rent och fint. Har inte orkat städa åt dem på ca 1 mån och nu luktar det verkligen hönsskit, äckligt!

Har haft öppet stalldörren hela dagen och SvenHarry säkrat med grindar och grejer så han inte ska klara och lyfta bort dem. Så när jag kom till stallet förut, då låg SH i solen och tätt intill låg ett gäng med höns 🙂

Runo hade suttit ute i ”kuvösen” igår eftermiddag och tagit årets första whiskey där. Jag kan ju inte vara sämre, så idag har jag suttit ute på verandan/kuvösen och njutit av en Baileys. Det var inte illa 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *