Katter till salu…

och efterlysning av minneskort till kameran.

Kunde ha satt in en annons på katterna imorse, tom betalat för att bli av med dem. De har varit förjävliga, rivit ner saker i sovrummet, busat, river på garderobsdörrar för att komma in där mm. Och självklart så vaknar ju även hundarna av detta. Men bara vi gått upp, då var det bra.

Var ute på sjön med hundarna i det fina vädret, för även de har haft överskottsenergi. Skulle ta kort på dem, men då var minneskortet borta. Vem kan ha plockat ur det? Får fråga Fia & Henke när de kommer upp, för jag tar aldrig ur det.

Ska iväg och jobba sen i em. Och imorgon får jag verkligen hoppas att veterinären kommer på vad det är som kliar på Smali, även Iko har börjat.

Hoppas också att min bil kommer till veckan. För sen åker Jenni och Zixten tillbaka till Sunne och då blir det problem. Iof så jobbar jag mycket kväll för Ikos skull, men då måste gubben sluta tidigare för att jag ska kunna ta mig till jobbet, hur ”bängligt” som helst.

Iko har varit så duktig, för igår morse när jag for till jobbet så skrek han bara en kort stund, sen somnade han 🙂 förut har hörts över hela bygden, så det är bara för de andra att gå upp. Nu går det åt rätt håll. Men som jag fattat på Henke så är det oroligt när inte jag är hemma. En dag när jag kom från jobbet vid 14 tiden, så hade han hållit igång sen tidigt på morgonen. Men när jag kom hem så somnade han gott. Skitunge 🙂

Det är en liten tuff sak, tycker han att de andra behandlar honom hårdhänt, då exploderar han och det där får de sköta själva, lägger mig i om det blir för tuffa tag. Han är lika lyhörd som Smali, tränade en kort stund på position & kontakt, han tittar hela tiden på mig, så duktig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *