Kl 02:00…

natt till onsdag var vi klara med tapetseringen, sov några timmar och sen var det dags får mej och Smali att åka på träning. Det var kul det, han var på hugget hela tiden. Vi skulle träna hopp och apportering i slutet av passet men det tyckte inte Smali, han skulle hämta apporter ändå och jag vet inte hur många gånger han sprang till hindret och skulle hoppa. Jag hade med mej en mycket trött men nöjd vovve hem. Detta är ju såå roligt man ser vilka otroliga framsteg vi gör, så efter en fm hos Pia så är man glad och nöjd.

Våra tränings kompisar:

Mia & Kira ”in action”, jäkla täcke, inte lätt att vara nakenfis 🙂

Maria & Frasse tränar rutan. Matte visst var jag duktig 🙂

Patricia & Chicka tränar stå, och det fixar hon galant 🙂

Och vår kanon instruktör, Pia.

Har alltid tyckt att det är bland det roligaste som finns att träna med sin hund, samspelet när allt klaffar, bara flyter på. Pia lär ut på sitt sätt som inte jag är van vid och då blir det enkelt och roligt, i stället för allt tragglande som man fick lära sej förr.

När jag var i Arvika så var det lika bra att hämta hallmöblerna som jag beställt. Glad i hågen så for jag hem och tänkte att jag kanske skulle hinna få fram lite av grejerna innan släkten kom för att fira Jenni. Mamma & Sven-Erik kom samtidigt med mej och hjälpte mej bära in. Insåg snabbt att jag hade gjort det igen, puh! Skohyllan var för lång och den fanns bara i en storlek, endast så mätte jag med den trasiga tumstocken eller det mest troliga, jag hade för bråttom IGEN, får väl erkänna att den där genen nog gav sej till känna ännu en gång.

Avskyr att ha något halv gjort så jag åkte tillbaka igen (3,5 mil enkel resa) och bytte. Fick lite tips vad som skulle passa och visst det hade säkert blivit jättefint, men en skohylla för 2200 kr, det är ju inte klokt! Ska man vara livrädd att någon hund vill provsmaka, katt som sätter klorna i den, nej, det var alldeles för dyrt för att få undan skorna, men jag hittade en annan som passade mitt liv och plånbok 🙂

Jag är en bokmal som älskar böcker, och helst ska jag äga dem också. Det har blivit en del under åren så nu ska jag fylla 2 nya bokhyllor på övervåningen och bara ha faktaböcker nere. Har börjat plocka ur bokhyllorna nere så det är böcker överallt. Hoppas att det vaknar några ungar snart så jag får bärhjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *