Knepig man är…

man sliter som ett djur för att göra i ordning ett hundhus med värme och skinnsoffa (det som är kvar av den) + en hundgård på ca 60 km2 och så har man dåligt samvete när man är hemma och hundarna är där. Snön reser av taket så jag vågar inte ha hundarna lösa ute och de vill ju vara ute hela dagen.

Idag har det täckmålats panel och självklart så tog färgen slut, fattas bara nån deciliter. Men vi tapetserar det som går imorgon innan jag åker och jobbar.

Jag är en mycket kvällstrött människa som skulle se OS- finalen i curling, kl 02 då gick det inte längre. Helt otroligt att jag orkade för det är gränsfall på nyår och midsommar. Typiskt att man inte orkade hålla sej vaken för det hade varit så spännande och de tog OS GULD.

Gäsper orkade inte se han heller :-).

Nu har jag sett min lille vän ”in action”, så som de andra har berättat hur han är när jag är borta. Stackars Smali och de andra. När jag målade igår kväll så stängde jag av in till hallen och han pep, flämtade, sprang fram och tillbaka, ut på verandan för att sen direkt till trappan för att komma den vägen till mej, hur stressad som helst och han såg mej hela tiden. Så där beter han sej inte om jag går på övervåningen eller källaren, då ligger han vid trappan och väntar.

När jag var klar så tvär korkade han, utsliten. Ännu en sådan vovve till, att de blir så beroende av en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *