Kunde ha slutat riktigt illa!

Vi har varit förskonade från superpigg, galen kattunge på mornarna! Men idag gjorde hon ”All in”! Trodde hon skulle riva sovrummet, så det var lika bra att gå upp.

Hostan är på tillbakagång! Går riktigt bra bara jag är tyst och det måste jag så stämbanden läker nån gång. Tur att jag har visselpipan på promenaderna 🙂 Men idag funkade den inte alla gånger! Hundarna har hittat slaktavfall som rävarna har dragit ut över skogen 🙁 Hoppas magarna håller!

dsc02412

Särskilt Mayos som även hade öppnat hinken med solrosfrö och ätit upp en talgboll + frö! Vilka dumheter!!! Han som knappt rört nånting genom åren! Tur att jag tagit bort nätet i varje fall!

Har grejat med ”måste” grejer som samlas på hög, men nu har jag fått undan det idag 🙂

dsc02548-001

Har börjat ta fram lite adventssaker och renlav skulle plockas! Så mot skogen! Hilma har bråttom dit, så oftast tar hon täten 🙂

dsc02540-001

Spanar på hundarna!

dsc02639-001

Tror inte adventsstaken får vara intakt 😉

dsc02633

Hängde upp de nya julstjärnorna på verandan och var tvungen att testa hur det såg ut 🙂

dsc02519-001 dsc02559

Dessa två håller igång som vanligt!

dsc02589

Tog med mig hundarna till bryggan för att bla kolla isen! Är ju så kul att slå i sönder den och äta!

dsc02621

Nu ser han vuxen ut min bebis <3

dsc02600

Fina pojkar 🙂

DSC02564

För ca 1 år sedan gick Gäsper ut genom dörren och han kom aldrig mer tillbaka 🙁 Som jag letade efter honom, på de mest otroliga ställen  <3 Efter ca 1 mån så hittade jag resterna av ett djur som låg nere i isen/snön vid strandkanten. Nån hade grävt upp djuret, men det var svårt att se vad det var. En granne hade sett lo hos sig och vi såg spår, så första tanken var att han blivit tagen.

Men isen på sjön hade gått upp nån dag tidigare! Det var bara isskärvor som guppade på ytan och det hade aldrig en katt kunnat gå på. Så det fanns en tanke att han kunde ha gått igenom isen. Men trodde inte att han skulle testa när det bara var skärvor.

Eazy fann rester av Gäsper i våras och det var han som hade legat i snön/isen! Hoppet var ute, men skönt att veta var han var!

dsc01986

Sjön håller på att gå upp igen och isen är så tunn!Dock inga skärvor som ligger och flyter på ytan! Nu ikväll kom en sjöblöt Immy in! Det verkligen rann av henne och hon var blöt från frambenen och bakåt! Hon har gått igenom isen, inget tvivel om det 🙁 Vad rädd man blir fastän det gick bra <3 Hoppas nu hon lärt sig nånting och inte vågar sig ut nått mer. Vill inte mista en katt till!

Hilma vågar jag inte ens ta med till bryggan förrän isen är nog tjock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *