Må bra dag!

Den började som vanligt vid 8-tiden, hade ju inte gjort mig nånting att få sova 1 tim längre, men det tycker inte de fyrbenta 😉

Satt på verandan ikväll, hett var det, klagar inte! Och funderade lite, lyssnade på tranornas sång som sen byttes till lommens och man kan ju aldrig se/höra sig mätt på det här. Så ljuvligt 🙂

Försöker att planera vår sommar och det var inte lätt. Hade en plan och jag hoppas verkligen att vi kan få till långhelgen som vi tänkt oss. Det andra kan jag inte påverka, det blir som det blir 🙂

Hönan Isa tror jag tränar sina små, knappt 1 v gamla kycklingar till att springa maraton 😉 Men ikväll slapp jag locka in dem.

Sover gott mitt ute på gräsmattan 🙂

Jag och Smali tog oss en ”lydnadspromenad”. Och sonen har laddat hem en App som han tycker modern behöver 😉 Den visar tiden vi går, vart, hur långt, kalori förbränning mm. Startar den och när vi är tillbaka så visar den bara tiden, kommer på att det kanske hade varit smart att starta gpsn. Men det sa inte sonen ordagrant till mig innan och då kopplade det först senare, men nu vet jag tills imorgon hur det funkar, eller 😉

Immy kollar in Smali 🙂

Har tvättat kläder, torkat och lagt in i garderoben. Det torkar i ett nafs ute nu 🙂 Även tvättat fönster/dörrar på den inglasade verandan. De var skitiga! Flugskit och kletiga av blommorna, men nu ser vi ut igen 🙂

Deklarationen är gjord, med hjälp av Johnny 🙂

Min ”lilla” blomstergosse 🙂

Smali gjorde nånting idag som jag inte förväntade mig. På promenaden träffade vi en grannfarbror som är jätte trevlig, men det har alla mina hundar genom åren inte förstått. Alla hundar har tyckt att det varit en knepig filur och hållit avstånd. Konstigt nog så har jag & Smali inte träffat honom mer än i bil förut. Smali är inte stormförtjust i främmande människor och kastar sig över dem, gud ske lov, gillar inte sånt. Han brukar studera, hälsa och sen skiter han i dem. Men idag så träffade vi denna karl på skogen och Smali bara knallar rakt fram och hälsar.

Farbrodern är jättesnäll och trevlig, men har en viss förmåga att stå mer eller mindre på en och sen vifta i armarna mm. Men Smali av alla hundar, tyckte det var en trevlig farbror 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.