”Mammas Franz”…

är inte sej lik. Passar mej mer än vanligt = kan inte röra mej 1mm utan att han är med. Ser lite ledsen ut och är mer svajig i bakstället än vanligt. Han har alltid varit lite svajig och lyfter inte riktigt på bakbenen, så klorna bak behöver  aldrig klippas. Trodde först att jag jämnförde honom med Smali som har världens balans, men tycker att det har ändrat sej.

Pratade med vår veterinär om detta, som tyckte vi skulle avvakta eftersom han alltid varit sån och verkar inte ha ont. Höfter och armbågar är ua. Tycker även att han tappat lite muskler bak. Både jag och Linda reagerade igår på att han inte rör sej riktigt, ”snubblar” i trappan, svårt med bakändan när han vänder sej, tycker inte han använder vä bak som vanligt.

Då undrar man, vad göra? Vi pratade i sommras när han hade sån klåda och det luktade ruttet om honom, och vi provade allt för att hjälpa honom, att han ska inte behöva lida som Wilma gjorde, utan då får han somna in, men det är tufft, vi får se.

Wilma, vår förra tax var allergisk mot allt. Vi hade ”klippkort” hos veterinären och varje gång vi provade nya saker så sa de att fungerar inte detta så finns inget mer att göra. Men de provade och provade, till slut sa vi stopp, hon skulle inte lida något mer.

Ingen rolig dag idag, vår gamla Beardis Anton på nästan 13år, som har levt ett gott pensionärsliv hos mamma och Sven-Erik, ska få somna in idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *