Man lär så länge man lever!

Grått och trist ute när jag kom upp och yr.no visade ingen ändring under dagen. Men på fb så berättade Mia att enl klart.se så skulle det bli fint senare under dagen. Och det stämde bra 🙂 Har varit helt underbart! Enl min mobil så har det regnat hela dagen i Gunnarskog. Iof så är området stort, men så stor skillnad tror jag inte det är 😉

Så idag plockade jag fram foppaskorna och Smali gjorde ett tassavtryck med en gång. Bedrövligt om de fick vara rena i 5 min 😉

Har chockat min bil, genom att ha städat den 🙂 Utvändigt får min käre man ta nån dag 😉

Jag har garanterat väst Värmlands gladast jyckar idag. De har fått blodspårat 🙂 Smali har varit helt vrickad sen jag tog fram blodet på tining. Har haft stenkoll på mig 😉

En något förväntansfull Smali, han vibrerade 🙂 Han blir helt knäpp bara jag tar fram handskarna, då kan ni tänka er när västen, selen och linan kommer fram. Han håller på och river ner allt som finns i hans närhet, även mig och han skriker, ylar och har sig 😉 Men nu är det slut på dom dumheterna, nu lägger jag honom och där får han ligga tills jag är klar med allt 🙂

Och där fick han upp spåret. Lite velande blev det i en vinkel, men annars kanon duktig 🙂

Kolla matte vad jag fann!

En mycket stolt gosse 🙂

Vi delade älgklöven i en mer behändig storlek så det var lättare att bära och framför allt få plats med i frysen. Perfekt 🙂

Tyckte Smali kunde få njuta en liten stund av sitt ”byte” medan Zixten också fick   spåra.

Zixten fixade spåret också, men han har så bråttom. När han hittade klöven så var han så glad och tog en provsmak. Men sen var han på G och skulle fortsätta spåra 😉

När vi kom tillbaka hem så släppte jag ut Smali ur hundgården. Frågade vart han gjort av klöven? Svaret blev en stor rap! Inte trodde jag att han skulle gnaga i sig hela klöven! Undrar hur hans mage kommer att må inatt, än så länge är det lugnt. Men jag har lärt mig att ALDRIG lämna Smali om ens för 10 min med en klöv 😉

Imorgon bitti ska jag hämta upp Iko hos Linda för nästa spruta för rävskabb. Sen ska jag vara ”barnvakt” hos henne när hon ska på ett möte. Inte riktigt läge än att lämna Iko ensam nån längre stund, vet ju vad som kan hända 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *