Mayo The monkey!

Den nya datorn kom igår! Fick stränga order från sonen att inte starta, mixtra, pilla på den osv. Han ska fixa till den först 😉
Så nu har han både den nya och gammla. Måste säga att det är lite ”pilligt” att läsa alla tidningar på mobilen. Men imorgon är nog datorerna på plats igen.

image

I morse så hade jag fixat alla djuren, bla hundarna i hundgården. Är sen och skyndar mig med frukosten. Efter ca 10 min, så går dörren upp och in kommer en mycket glad Mayo. Innan gubben åker får han göra en provisorisk lösning. Men som synes, så mötte jag detta när jag kom hem från jobbet.

Jag vill inte ha tak på hundgården. Den är ca 60 m2 och det blir tungt med snön. Nättak kommer också att haverera av snötyngden.
Därför ska det byggas en kant på insidan, typ fängelsestaket. Dock inte med taggtråd är det bäst jag säger, för annars är det säkerligen nån som tror det 😉

Vi har köpt consoler som ska skruvas fast på stolparna och sen brädor. Klarar han att klättra ”runt” den kanten. Då vet jag inte! OBS! Tänker mäta Mayos huvud åt alla håll och kanter, så det inte finns minsta risk att han ska kunna fastna.

Passade på att skruva fast några consoler medan det var ljust. Fy fasen vad kallt det var. Men det är inte geggigt 🙂

image

Skitungen och Zixten 🙂

Smali ligger helt utslagen! Jobbigt att vakta både ”klätterapan” som är på fel ställe + allt annat när vi jobbar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *