Medan jag väntar…

På att golven ska torka, så kom jag på att jag ska försöka hinna lägga ett blodspår åt Smali idag. Nacken mår inte så bra idag så skura golv var väl inte det smartaste. Men med regn och 3 hundar, då vet alla att det var välbehövligt.

Det är lite tråkigt att man inte har nån som kan lägga ett spår åt en emellanåt, för då måste man verkligen lita på hunden till 100%. Eftersom man inte har en aning om vart spåret går. Annars tror jag att det är lätt att omedvetet ”lägga sig i” spårarbetet.

Så nu kom jag på hur jag ska göra 🙂 Eftersom jag har ett minne som en vandrandepinne ganska ofta, så ska jag INTE använda snitslar.                                      Lägger spåret i em innan jag åker till sjukhuset och går det tidigt imorgon bitti. Sätter bara en snitsel där spåret börjar och i slutet 🙂

Tyvärr har jag bara en älgskånk kvar 🙁 Jag mitt klantarsel la den bara i källartrappan sista gången vi spårade och glömde lägga tillbaka den i frysen. Konstigt att den inte knallat iväg av sig själv eller luktade illa efter flera veckor, blää!!!

Så hädanefter får jag lägga spår olika dagar åt hundarna tills jag får tag på fler skånkar.

Har glömt berätta att Pysen, ”familjens” marsvin, som Linda och Patrik adopterade av Jenni, har vandrat vidare till den andra sidan. Nu tror jag att marsvins epoken är över, han var den sista 🙁

Gossarna har semester i hundgården så jag slipper ha Iko i skurhinken. Han är väldigt nyfiken och hjälpsam 🙂

Andreas (tuppen) var lite moppsig förut, får se om han hamnar i himlen ihop med sina söner under helgen eller om han skärper till sig. Det finns ju hur många tuppar till salu som helst och jag kan inte ha 5 st, så då är det bättre att få det gjort innan jag fäster mig för mycket vid dem. Men Patrik blir kvar 🙂 Och den vita hönan jag hade hoppats fått köpa blev såld igår, men det finns fler 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.