Min mördarinstinkt…

har kommit fram, har rensat rabatter hela dagen och vad hittar jag om inte dessa HEMSKA liljebaggar. De har ätit upp mina liljor i flera år, men ifjol bestämde jag mej att nu får det vara slut. De här baggarna är lite lura, de är röda på ovansidan och undersidan är svart. När man ska ta dem (för enda sättet att slippa dem är att döda) så faller de ner till marken och vänder den svarta ”magen” upp så de är hopplösa att se. Idag har jag säkert mördat 20-25st, och jag ska vinna detta krig :-).

Till Smalis stora lycka så är det landlöst vid sjön, det går ganska bra att bada en del av kroppen, vet inte hur många gånger han har varit i vattnet under helgen. Han har kommit på att man ska hoppa på isen så man får isbitar.

Han är snäll och delar med sej.

Gäsper var med och rensade rabatter, mycket busig.

Nyfiken i en strut 1 & 2.

Han har legat i skuggan under helgen, hur ska det då gå om det blir en fin sommar ( håller tummarna), ligga i sjön hela dagarna.

En mycket nöjd tax :-).

För att summera helgen så har bilen fått sommardäck och blivit tvättad + städad, den är fortfarande i chock. Grejat ute, grillat och njutit utav det vackra vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *