Nått måste man hitta på!

Blåst och ösregn idag! Insåg snabbt att jag skulle ha planerat annorlunda igår! Hade varit betydligt bättre att baka idag och varit ute hela eftermiddagen igår!

Snön har i stort sett regnat bort och det som göms i snö på gräsmattan kommer fram i tö 😉 Så ut i ösregnet och sanera gräsmattan som verkligen var välbehövligt. När vi redan var blöta så blev det en sväng i skogen! Behövde rensa huvet och det gör man bäst där 🙂 Mayo & Eazy har undersökt varenda träd, stock, sten mm för att kolla vilka som varit där sen sist. Och vad de har sprungit! Det blev en härlig, men mycket blöt timme i skogen 🙂

Är rastlös De lux idag, men får inte för mig speciellt mycket ;-P Kom på att jag skulle pyssla om mina övervintrade pelargoner. Ta lite sticklingar och så! Bidde inget med det, men de fick vatten ivf 😉

DSC07686

DSC07688

Men hundarna har fått tränat! Idag lade jag på fler störningar i ”fotgåendet” och fokuseringen för Eazy. Gick jättebra! Nya belöningen ”köpte” han verkligen 🙂

DSC07689

Jag har ”serverat” honom apporten, så nu tränar vi på att han ska ta den snabbt ur handen på mig. Även det går riktigt bra 🙂

DSC07690

DSC07691

DSC07693

DSC07694

DSC07695

Även platsliggning har vi tränat! Lade hundarna lite huller om buller, gick runt i huset, övervåning, källare osv. Gick runt, över dom! Satte upp en hund, de andra fick ligga kvar. Flyttade på 2 osv. Bra träning för alla 3, men främst för Eazy som skulle ligga kvar vad jag än gjorde. Funkade riktigt bra 😀 Fast Zixten ligger ju aldrig helt stilla. Men han stör ju bra 😉

Imorgon drar jobbarhelgen igång och avslutas på måndag eftermiddag. Efter jobbet imorgon så ska jag hämta Chess, Ska vara barnvakt i några timmar. Eazy kommer bli glad ivf när han ser vem jag har med mig hem 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *