Nu är det bestämt!

Ikväll ”flyger” Andreas till himlen 🙁 Tycker han går och trippar lite för mycket för att kunna slappna av. Än så länge ”utmanar” han bara mig, men tänk om han skulle göra det med grannens barnbarn, skulle aldrig förlåta mig själv!

När jag kom hem från jobbet så såg jag en annons om 1 grå/blå Isbar tupp m 2 hönor,endast 1 år gamla :-). Ringde först gubben och frågade om han kunde vara barmhärtig mot Andreas ikväll, visst! Kollade om Christina hade tid att hänga på, men där var det fullt upp! Så jag & Fia åker och hämtar dem sen 🙂

Tuppen var blå med guld på nacken och sadeln, hönorna var blå. Den ena påminde om Isabella och den andra är ljusare och det ser ut som hon har brun/röd/grå nacke, spännande 🙂

Tur att mina grannar känner mig väl. Igår när jag skulle hämta posten så hör jag nånting bakom mig. I samlad trupp kommer hönsen och SvenHarry efter mig. Hade varit en syn det om alla hade följt med ut på stora vägen och jag skulle försökt hålla ordning kanin och höns ihop med bilar 🙂 Nog jobbigt när jag har med mig hundarna och katterna hänger med. Katter och post under armarna och förhoppningsvis hundar som sköter sig så de kan gå lösa tills vi kommer in på vår väg igen. Ja! Det händer alltid saker på landet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *