Nu har Smali…

varit hos veterinären och tagit blodprov, hoppas nu att det bildats nog med antikroppar mot rabies. Veterinären som tog provet hade blivit biten i ansiktet och var lite orolig, men vet.ass tyckte hon kunde prova på Smali för att(som hon sa) jag brukar ha lugna och trevliga hundar, bra betyg :-). Smali skötte sej perfekt, han kunde nog ha stannat kvar för där var så trevliga människor och de hade godis.

Tog med mej hundarna till mamma och fick oss kaffe, hissen var inga problem. Men Zixten blir jag galen på, han piper och piper, stressar upp sej, tror han har sådana förväntningar på att nått kul ska hända. Får klura ut något sätt att få tyst på honom innan jag får tinitus.

Här är det förkylningstider, hosta, snuva och feber, 2 i familjen har/är riktigt dåliga och jag trodde att jag skulle komma undan. Men det skiter sej nog, har värk i hela kroppen, fryser, halsont och känner mej allmänt skruttig. Man kan ju hoppas att det inte blir mer, ser inte fram emot att få över 39 graders feber som de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *