Nu har vi firat klart!

Sista rycket gjorde vi under förmiddagen och vi hann färdigt med helt otroliga 1 1/2 tim marginal, tror jag aldrig har hänt förut 🙂

Dagen började med att träna skottfasthet på hundarna. De förbannade gässen låg ock solade på piren 🙁 Fia kom springande till framsidan på huset och sa de magiska orden till hundarna – ta pippin!!!                                                        Iko tog täten och slängde sig i sjön och förföljde dem ett stycke innan Fia ropade in honom, lycklig, duktig vovve. Som för övrigt fyller 8 mån idag 🙂

Gubben fram med bössan för att skrämma dem. Vi satt på trappan medan han gick till sjön. Smali tog sin morgon siesta och det enda som kan få honom att röra sig då, är att jag gör nått som intresserar honom. Matte måste man hålla koll på, annars ”helt säck väck” 🙂                                                                                                                 Zixten var hos sin stora idol, Andreas 🙂                                                                                     Och Iko skulle ju helst följa med husse för att kolla vad han skulle göra?                    Första skottet small! Zixten sitter lugnt hos Andreas, Smali sover som en stock och Iko tittar på mig och sen åt det hållet husse gick. Snälla kan inte jag få följa med husse 🙂 Andra skottet, likadant. Tredje! Då orkade inte Iko hålla sig från det roliga längre, måste kolla vad husse håller på med! Totalt oberörda hela ligan 🙂

Vid kl 15 så droppade ca 25 släktingar in för att gratta Jenni och få sig lite smörgåstårta, tårta mm. Det tråkiga när man ”håller” i kalaset är att man hinner bara säga några ord till var och en. Och många av dem träffar man inte så ofta när ungarna blivit så stora. Men trevlig är det 🙂

Tror jag har en begynnande förkylning på G, snuvig, skitont i halsen och feberkänning. Men nu är det som så! Jag har inte tid med det! Jobbar tisdag, Fia har examen och slutar 9:an på onsdag. Sen gör jag min sista jobbar helg innan semestern.

Jag har några hållpunkter, men få, under semestern. Först och främst hoppas jag på en hel vecka utan måsten och klockslag som ska passas, önsketänkande! Jag vet 🙂 Sen ska jag och Smali på Arvika utställningen, hoppas att jag och Maria kan pussla ihop så jag kan hälsa på nån dag. Och Christina måste ju få påhälsning, eller hur 🙂

Imorgon ledig dag! Hoppas jag inte ligger i feber för jag hoppas på en helt djurrelaterad dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *