Nu har…

isen lagt sej på Räköken, så nu är det slut badat för Smali.

Var till veterinären i fm och skulle ta blodprovet på Smali, det har gått exakt 120 dagar idag, men de ville inte ta det förrän nästa vecka i fall att det var en nitisk veterinär som läser av provet, så det var bättre att vänta och inte behöva kasta pengarna i sjön.

Mia och jag var på klubben och tränade. Glömde bort mej och lade ett ganska långt spår med 2 vinklar, Smali har inte spårat på länge så tanken var att lägga ett lätt. Smali tog det med glans, inga problem :-).

Det var flera som passade på att vara ute i det vackra vädret. Min ”lilla” gubbe (34kg) har börjat kaxa upp sej och tror han är en stor kille, utmanar Zixten bla men fick ge ner, även andra hundar. Sen Frazze blev borta så har han ändrat attityd, lite stöddig. Kul med lite utmaningar :-),han är faktiskt ganska tuff, det enda han reagerar på är ju en del människor och det blir bättre, tar jag igen med honom tex när han ska stjäla kattmat så är han helt oberörd. Ska bli intressant hur han blir längre fram, nu när han ändrat sej ganska mycket på några dagar. Träningen gick jättebra, kanske blir det klubben nästa vecka oxå eller Pia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *