Nu ska …

här storstädas, inga hundar i sovrummet. Bra för hundar och framförallt mej som är damm, kvalster, pälsdjurs allergiker mm, nu kanske både jag och gubben får sova :-).

Var till Vet Babette Baddaky med Smali idag eftersom han fortfarande kliar sej. Har man haft hundar med klåda och allergier så är man LIVRÄDD att nån ska få det, vilket lidande. Men ingen allergi eller annat ”dumt”, det är rävskabb och de kan klia sej länge. Får lita på Babette för hon är ju en av de främsta hudspecialisterna i Norden.

Enligt henne så har hon inte sett så rena fina öron på veckor :-), huden var helt ok, kanske något torr i pälsen men han fäller nu.

Så ordinationen är: duscha, så vi får bort så mycket valppäls som möjligt och borsta. Hon tyckte han hade en otrolig päls. Ge Omega 3 olja för att hjälpa till, och ut ur sovrummet. Enl Babette så ska inga hundar vara där för det blir för instängt och kvalstren frodas (tack, jag känner det). Så nu får vi se vad ”lilleman” tycker om detta :-), helst ska han vara ute och det är han från morgon till kväll, bara inne och kollar läget ibland. Vill han sova ute så får han, det är varmt åt honom inne på nätterna nu. Frazze valde själv varje kväll om han skulle sova inne eller ute, oftast under sommar halvåret så blev det ute.

Ska även hålla koll på Zixten och katterna så inte de börjar klia sej mer än vanligt, för då får vi behandla dem också. Det är en mycket liten chans att de ska få det.

Babette gratulerade mej till en mycket vacker och trevlig hund, hon hade ALDRIG sett en Vit Herdehund förut, och sa att hon hoppas att vi aldrig mer ses om det är hundrelaterat (klåda).

Har inte varit hos henne på många år, inte sen vi fick ta bort Wilma pga allergi. Hon sa att Wilma glömmer hon aldrig för det var något av det värsta hon träffat på i ”allergiväg” under åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *