Nya kompisar!

I morse var det inte mer än ca – 17 och det märktes på Eazy! Fullt ös och käften gick som en symaskin ;-P Man får se till att ha nånting man kan stoppa i munnen på honom, haha 😉

DSC00157

Men så söt <3

DSC00162

Nu börjar det bli trångt runt min stol igen!

DSC00007

DSC00010

DSC00030

Tidig förmiddag så var det som sagt fullt ös på Mayo & Eazy i lätt snöfall!

Efter mer än 1 tim vila, så kom Anneli, Sofia, Kelpien Tinka 3 år &  Tollaren Kasper hela 13 år på besök.

Ett ögonkast emellan Tinka & Mayo så var ”förälskelsen” ett faktum, de har aldrig setts förr hundarna.

DSC00042

 

DSC00057-001

DSC00056

 

DSC00059

DSC00061-001

Tänk att hitta nån som leker exakt som en själv och är minst lika snabb! Lyckan var total 🙂

Eazy var smart och höll sig undan när dessa två dundrade fram! Duktig bäbis 🙂 Men när de kom in så lekte han och Tinka också!

DSC00046-001

Trevlig flicka det där, tyckte Zixten 😉

Kasper är ju en äldre herre och dessutom döv, så han skulle hållas kopplad för säkerhetsskull! Men alla hundar skötte sig perfekt och tog hänsyn till honom, så han fick vara lös också. Som jag förstått så går han och lallar i sin egna lilla ”bubbla”! Men idag blev det sprutt på gubben!

DSC00065

Lekinviter bjöd han på och titta! Några hoppsa steg bjöd han också på och såg såå nöjd och glad ut 🙂

De äldre herrarna fattade tycke för varandra också (båda kastrater) 🙂 Härligt när det klaffar med helt okända hundar! Mayo har lekt med ganska många hundar av olika kön och han anpassar sig efter hur den andra hunden/valpen är. Har aldrig haft en sån hund förr och kommer troligen aldrig få det igen. Inga problem att ha ”nya” hundar varken ute eller inne, leksaker och ben får de använda utan protester 🙂 Blaze är undantaget ;-P Smali kunde gå ihop med de flesta också, men några ”klarade han inte av”!

Eazy har inte gått av gården än, har fått utforskat den och gräsmattan först. Och igår kväll fick han följa med in i stallet och träffa Chapelina och hönsen. Spännande med hönsen och även kaninen 🙂

Hade lite skogsabstinens innan det blev mörkt! Tur att man har skogen in på gårdsknuten 🙂 Så Eazy och Mayo fick hänga med en kort sväng! En del valpar kan tycka det är lite obehagligt första gången de kommer till skogen och tar det lite lugnt.

DSC00079-001

Den kategorin tillhör inte Eazy 😉 Fanns ju massor med Rådjursspår att spåra och skit efter dom att provsmaka 🙂 Man skulle kunna tro att han är uppväxt i skogen!

DSC00091

DSC00097

Fina pojkar <3

DSC00117

Lite för mycket snö/högt gräs på en del ställen för en 9 v valp, men Mayo gick ju där 🙂

DSC00141

När vi kom hem så möttes vi av en busig Immy! Självklart fick hon fart på hundarna och slank sen under ena uthuset, med Eazy efter sig! Jag ropade, han kastar sig om och kommer i full galopp och sätter sig svansviftande framför mig!

Immy kommer igen och får fart på hundarna, denna gången springer hon under en bil! Jämt när Eazy ska slinka under så ropar jag! Han tvärvänder och kommer direkt! Vilken duktig bäbis 😀

Imorgon lovas ännu mildare väder! Då tar jag med mig Eazy & Mayo för en liten skogstur i Vålängsåsen. Idag har han bott här 1 v, så det är dags att visa honom vårt favorit ställe 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.