Oj! Va svårt!

Har fått förfrågan om att skriva en text och det är inte lätt. På bloggen skriver jag jämt som jag vill, men nu måste man ju försöka tänka till också 😉 Var tveksam till om jag skulle skriva nått. Men eftersom mamma ligger på operationsbordet idag och jag behöver skingra tankarna, så fick jag ihop nått. Men ska komplettera med lite mer. Vill ju få med så mycket som möjligt, men det får ju inte bli en hel roman heller 😉

Igår kväll var min hemtjänst grupp + de ifrån Norra gruppen på bio med mingel. Såg Svensson, Svensson, trodde faktiskt de hade gjort sitt, men fick skratta gott under kvällen. Sen blev det god mat med trevligt sällskap 🙂

Jag tackar högre makter för hårfärg! Nu ligger dessa förbannade hönor IGEN!!! Om det inte är mina ”vita dårar” som gör mig gråhårig med sina påhitt, då är det hönsen 😉 Visst många passar i grått hår, men inte jag och absolut inte än 😉

Nu ska jag snart åka och jobba. Imorgon jobbar jag bara förmiddagen, sen är det ledig helg 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *