Ok! Du vinner!

Jäkla nacke! Den vill och orkar inte som jag vill idag, så det var bara att lägga ner de projekt jag hade på gång. Men jag måste vara pigg imorgon, för då ska det snosas på valpar. Och det kommer garanterat bli en bildbomb då 🙂

Päls -och klovård har det i varje fall blivit för Smali och Zixten. Sen tog jag med mig Smali på en egen tur, bara gå, springa och må gott, utan krav. Och liite bättre mår nacken nu, bra att röra på sig 🙂 Men det får nog snart bli sängläge ett tag.

För att inte få med mig nån katt, så for vi iväg upp över skogen. När jag kom på en raksträcka, så ser jag nått märkligt! Kör sakta lite närmare och det är en trana som inte riktigt vet vart den ska ta vägen. Men springer till slut in i skogen. Smyger sakta förbi med kameran beredd, men den stackars tranan var så rädd och stressad, så jag åkte iväg.

Min fina Smali 🙂

När vi är på väg tillbaka till bilen, så ”flyger” några fåglar in i skogen på vä sida. Och mitt framför nosen på Smali kommer en lågt flygande orrhöna. Det var hennes ungar som vi såg först och hon skulle locka oss ifrån dem. Är så glad att hörseln, som oftast funkar på Smali, så han inte drog iväg efter dem 🙂

Matte! Visst var jag duktig?

Har fått köra hem en äldre golden dam idag. Hon ville visst ta sig en egen promenad, men inte ensam. Så hon följde med en som har sommarstuga på andra sidan sjön, som var ute och gick. Hon ringde hit och var ”förtvivlad” över hunden som följde efter henne och hon visste inte vems det var. Men efter att den äldre damen skaffat sig en lerinpackning i ett dike, så körde jag hem henne. Min bil är inte så ren längre, men hon såg nöjd ut 😉

Igår följde Immy med på skogspromenaden.

Men då lade vi in lite träning. Godissök i bla träd är kul 🙂

Hoppa gillas också!

Snälla! Får jag hoppa i?

Vår tigerinna 🙂

Vad håller Smali på med tro? Nyfiken i en strut 😉

Vår lilla ”monsterkatta” 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.