Öland

IMG_0238IMG_0640

Då har vi varit på Öland, det blev 4 dagar med fint väder. På fredag följde Christina, Lisa och deras hundar med till stranden vid Böda där utställningen var. Hundarna hade jättekul och sprang som dårar, vilken strand!

IMG_0275IMG_0258

Vet inte vilka som njöt mest, vi eller hundarna.

IMG_0625IMG_0681

Det var kul att få se ett gäng med fina Vita herdar. Införskaffade en bur för ett tag sen och hundarna trivdes bra i den, de har varit otroligt duktiga hela tiden och fått vara med om mycket :-). Zixten fick en 2:a, han är för tunn, annars var det bra kritik. Men hur ska man få den ”illern” att lägga på sej som aldrig är stilla. Han träffade sin kullsyster Zaigon (så söt), henne gick det bättre för, vet inte placeringen för vi gick innan det var klart.

IMG_0707Det här gänget (Jenni, Fia, Hanna och hundar) har jag spenderat 24tim/dygn i 4 dar med. Herregud va de skrattar hela tiden, men det var nästan tyst när de sov :-). Vi har åkt från norr till söder och sett mycket . Bosse och Micki har varit i ”himmelriket” och spelat golf :-). Vi har redan börjat ”spåna” vart vi ska åka nästa år.

DSC_0191Frazze gick det kanonbra med. Han har sovit hos Linda. Han är mycket svår flörtad, men Patrik måste ha något särskilt, han slickar honom och ska sitta i knät och det gör han inte med alla i familjen ens :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *