Promenader…

med Smali lös är alltid intressant.Han kommer så fort jag ropar men han har mycket knepigheter för sej.

Han använder verkligen alla sina sinnen. Travar på lugnt och fin, för att i nästa sekund dyka ner i diket, för då har han sett en skalbagge som måste undersökas. Han märker verkligen ALLT :-).

Var ute igår i 1 tim för första gången på 2 veckor, vet inte om det var jag eller hundarna som var gladast.

Zixten ligger på och drar i skogen, jag blir irriterad och vad hjälper det när det finns hur många intressanta dofter som helst. Så för att slippa detta så har jag köpt ett hundförarbälte och ett elastisktkoppel så han inte får en whiplashskada som sin matte. Fungerade kanonbra :-).

Fick syn på en lös hårtuss på Smali`s lår, drog bort den och herregud va han fäller, nu lossnar ALLT. Gick igenom honom och jag tror halva hunden är borta. Ska duscha honom inför utställningen nästa helg, det blir väl inget kvar. Undrar vad domaren säger om en naken VH :-).

Tänka sej! Zixten sitter still. Han är för rolig! när han hör Kanadagässen ”skrika” så springer han som bara den ner till sjön för att jaga bort dem. Men ibland glömmer han bort sej när det kommer svanar, så fort han hör dem så rusar han ut på trappan sen kommer han på att det var fel pippi, för man får bara jaga gäss. Man får ALDRIG nämna ordet pippi om det inte är gäss på G för han blir helt hispig :-), duktig vovve som håller dem borta.

Den här lilla fröken hittade jag i garderoben bland handdukar och där får hon inte vara. Nu ska här införskaffas magneter till garderobsdörrarna så hon inte klarar att öppna dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *