Så fel…

det kan bli, på olika vis.

Igår skulle jag träna Smali på ”pinnarna” igen. Tar med mig kopplet för att ha på det när vi leker med pinnarna, och att Jenni kan hålla honom när jag går i väg och släpper den på ett rakt spår. Min dumma idiot, som jag kom på sen, var att jag tänkte busa med hund och pinne under asken i trädgården. Men Smali beter sig jätte konstigt, går och gömmer sig i hundgården och jag får tydligt tala om han ska komma till mig och bli kopplad. Och han tycker inte det är så kul att leka med pinnen så som han gjort förut. Sen kom jag på varför, när han ska duschas så kopplar jag upp honom just där. Stackarn trodde han skulle duschas och inte leka 🙂 Man lär så länge man lever.

Linda och Jennifer är helt klara med jägarexamen och Jenni har fått tag på ett gevär som passar henne. Idag efter jobbet följde jag med henne och Sofia till polisen för att ” slå 2 flugor i en smäll”. Jenni skulle lämna in för att få vapenlicens och Fia ska ha ett nytt pass, men det var inte lätt.

Ett par med 2 små döttrar skulle ha pass, men den yngsta ville INTE på några villkorsvis bli fotad, tillslut efter många om och men blev hon såpass mutad så hon inte kunde backa ur 🙂

När det blev vår tur så lämnades vapenlicensen in utan problem, men sen blev det datakrångel, efter lång väntan så fick de fixa passet manuellt. Vi klarade oss med ca 1 tim väntan men det var MÅNGA efter oss.

Linda ska och prova ett gevär i morgon, så hon är också på G. Nu blir det kanske mycket jakt i höst/vinter 🙂

Tänka sig hur det kan bli! Christina åker på Ölands semester och kommer hem med en Borzoivalp och ett gäng ankor. Knepigt! blir inte ett dugg förvånad av vad hon kan hitta efter vägen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *