Så himla positiv!

I fredags efter jobbet var jag taskig mot Eazy! Hade bestämt träff med Elin & Sally och Alexandra & Meija på fotbollsplanen. Ville träna platsliggning och utmaningen var att han skulle klara ligga kvar trots att Sally låg bredvid. Hon är hans favorit och de har inte lekt på många månader, så detta blev tufft 😉

Det var inte bara Sally och Meija som var med, utan också valparna Imza & Ninja, även människovalpen Jonna 🙂 Och som grädden på moset så blåste det och snöade = svinkallt!

Kan lova att jag fick jobba för att få kontakt med Eazy! Han hade bara ögonen på Sally 😉

DSC08670

Som jag redan visste, så reste han sig upp när hon gjorde det! Vilket var bra! Då kunde jag ju tala om att detta är inte ok och lägga honom igen 🙂

Meija och Eazy fick ligga kvar! Utmanade honom lite mer genom att prata och kela med Sally som var glad för att träffa mig.

DSC08672

Vi gjorde en ny platsliggning lite senare med M & E! De fick ligga ett bra tag medans vi stod och pratade. Gick bakom, fram igen osv och de låg kvar 🙂

Till slut fick vi kontakt så jag körde några moment också! Är faktiskt riktigt nöjd! Bra störningar av de andra som tränade, hundar som lät osv.

DSC08685

Sen hem och ut med de andra en sväng 🙂

DSC08693-001

Min Vandrande Jude blommar 🙂 Har aldrig varit med om det förr!

DSC08834-001

DSC08721

DSC08857

Har jobbat helgen så det har bara blivit promenader och bus 🙂

Efter 3 arbetspass så brukar nacken lägga in en protest! Och mycket riktigt, det gjorde den idag!

Vaknade upp till – 18 så det blev inomhusaktiviteter i lugnt tempo, tills temperaturen blev mer ”Zixtenvänlig”.

DSC08873

Tittade till mina övervintrade stamfuchsior och den ena hade fått nya skott 🙂

Pelargonerna har fått sig en uppsnyggning och lite ny jord. Nu inväntar de våren.

DSC09087

Det blev en riktig utedag i det vackra vädret! Takdropp…

DSC09174

Och Nicki Nyfiken somnade i solväggen 🙂

DSC09078

DSC08973

Eftersom jag inte orkar bära hem Zixten om han skulle få köldkramp, så blev det 1 tim ute på åkrarna. Idag var Z stendöv, mycket att spåra 😉

DSC08915

Märkliga skiftningar det blev i pälsen på Eazy! Ser nästan ut som om han blivit ”in klippt” i bilden 🙂

DSC09027

Och Mayo ser nästan svartvit ut!

DSC08969-001

Jag har aldrig haft en så glad och positiv hund förut! ALLT är kul! Han är totalt vrickad när jag kommer hem! Mayo hoppar och är glad också, men bara han blir omklappad och får ge mig några pussar så lugnar han ner sig. Eazy biter, tuggar, hoppar, fastnar i kläder, väskan mm. Men jag klarar avbryta det fortare nu genom att be honom visa mig en leksak. Då studsar han stolt runt och visar upp den 🙂

Han kan vara med mig en hel dag, vi kommer hem och jag öppnar grinden och släpper in honom. När jag stängt den efter oss så tittar han på mig och kastar sig överlyckligt över mig! Åh matte! Du är äntligen hemma!!! Han beter sig jämt som om jag varit ifrån honom i flera timmar och inte umgåtts hela dagen. Knasvovve <3

DSC09120

DSC09126

Efter lunch så blev det skogen i 1,5 tim! Kunde ju inte stanna inne i detta vackra väder. Synd att man inte kan gå ut på sjön!

DSC08987

DSC09004

DSC09033

Springa fort är det bästa som finns 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *