Så typiskt!

Iof så var det befarat, men det är riktigt opassande nu! Nacken har lagt in protest 🙁 Den senaste veckan har det varit mycket! Sovit dåligt inatt pga nacken, men med smärtstillande så borde jag ha dämpat det värsta till imorgon.

Men det var inte läge för en promenad! Men dårarna måste få utlopp för sin energi ändå!

IMG_5145

Och det fick dom 😉

IMG_5148

 

IMG_5159

 

Mayo i full fart!

IMG_5182

Smali smyger bland buskarna!

IMG_5194

Gäsper var också med 🙂

IMG_5190

Fåntrattarna 😉

IMG_5187

Smalis min var obetalbar, när han upptäckte att sjön håller på att gå upp! Tittar på mig, vattnet osv! ”Ber om lov” att få gå och kolla om det verkligen var sant! Det lyste ren lycka i de ögonen 🙂

IMG_5155

Nöjda, glada, skitiga hundar 🙂

Nu sover de gott! Jag och Smali, eller ivf jag vilar mig i form inför morgondagen. Troligen får jag hjärnsläpp och det blir totalt fiasko! Men vi ska ha kul i trevligt sällskap, kolla hur det går till i verkligheten. Har bara läst böcker och sett på Youtube.  Se en massa duktiga hundar med förare och ha kul 🙂 Jag möter upp Nicole & Ewelina några timmar senare, så nacken får en chans att återhämta sig.

IMG_5136

Blev liten snopen när jag skulle kolla igenom bilderna! Jossan var med 🙂 Linda har sålt hö idag, som är förvarat här. Så hon, Jossan och Blaze har varit här när jag jobbade. Mr B har visst ännu en gång gödslat min rabatt, suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.