Så var de bara 17 :-(

Vi har varit ute och grejat, hönsgården är nu lagad igen 🙂 SvenHarry har fått städat, hönsens torvbad är rent och påfyllt.

Mina Australien Orp hönor, Pela & Lotta är några riktiga grisar. De har bosatt sig i redena, fastän de inte har några ägg att ruva. Och de är ju inte precis rumsrena = de skiter där de står, dvs i redena. Tycker inte jag gör annat än att städa dem 😉

Min lilla Tuffa, favoriten bland alla, har vandrat vidare idag 🙁 Hon har varit lite hängig under en tid men piggat på sig igen. Kollade om hon åt och drack, vilket hon gjorde. Men sen lyfte jag på henne, det var bara ben och fjädrar.

Zixten, Smali & Iko har fått busat av sig här hemma idag 🙂

Man får se upp när de ”vita dårarna” kommer i 150 knyck, för de ser sig inte för 😉

Idag har det varit som en fin vårdag, varmt, soligt, grönt och framför allt geggiga tassar överallt. Knepigt väder!

Liten trött Iko, söt som socker 🙂

Gubben kokade gröt igår kväll som inte blev vidbränd, så nu ska jag göra risalamalta och ta med mig till mamma & Sven-Erik. För hela ligan ska dit sen och få oss lite kaffe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *