SEMESTER!!!

I onsdags eftermiddag gick jag på en efterlängtad semester. Det var en fin kväll så vi passade på att lägga i båten och ta oss en tur.

Eazy älskar att åka båt, så till den milda grad, att han även åker när båten är på kärran och ska in i garaget, haha 🙂

Det blev en fin båttur med nöjda hundar 🙂

Hilma kom och mötte oss när vi kom hem!

Tog med lite gott i glaset till bryggan och njöt 🙂 Eazy låg kvar i båten, tyckte inte det räckte med 1 tim tur 😉

Igår hade jag bara planerat en enda sak, att vattna blommorna ute 😉 Men blev sugen på att lägga ett blodspår åt Eazy. Det är säkert 1 år sedan sist! Mayos sträckning är läkt sen i början av veckan, men han får ta det lite lugnt än.

Hilma var med och lade spåret på fm och det var riktigt varmt. Och så som hon härjar så blev det ännu varmare åt henne. När vi kom hem lade hon sig i svalkande gegga och kylde ner mage och tassar 🙂

Vi hade tänkt tvätta huset och börja måla till veckan. Upptäckte att vi har inneboende, så vi får avvakta tills de flyttat ut.

Mayo måste aktiveras med mer än koppelpromenader, så det blev ett Nose Workpass i stallet för båda och med störning 😉

Mayo blir så till sig och tror att han måste lämna möbeltassen med doften till mig, haha 🙂

Därför startar jag alltid med Eazy som har fina markeringar 😉 Han fick även hjälpa Mayo med hans sista!

Sen måste ju alla få belöning med skinkost 🙂

På em/kvällen var det dags att spåra! Jag är ju en virrpotta som vanligt, stackars hundar 😉 Jag hade en plan med spåret! Det var ca 500 m långt, ”sökruta”, 1 vanligt bloduppehåll, 1 i vinkel, en lega. Jo då! Det fick jag till det 🙂 Men min klant tänkte inte på vinden från sjön och lade klöven ca 25 m från början av spåret. Han tog spåret fint, men efter ca 100 m vindade han in klöven! Satte honom på spåret igen, jobbade fint i vinkeln med bloduppehåll, markerade även legan jättebra.

Eazy skötte sig kanon och man kan inte tro att det var ca 1 år sedan han gick ett blodspår 🙂 Det blev riktigt varmt åt oss och en stolt kille fick bära hem klöven 🙂

Det har varit en bra start på semestern 🙂 Även Hilma njuter av kvällssolen vid bryggan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.