SMALI 1 år idag…

Tycker inte det är så länge sen jag hämtade min OTROLIGT efterlängtade vita ullboll 🙂

Det har hänt en del under tiden. Han vägde 8kg när jag fick honom och idag vägde han på pricken 40kg, men tror fortfarande att han kan sitta i famnen. Tyvärr så är inte Frazze med på båda bilderna.

Han har verkligen förändrat tillvaron här :-), han är såå glad jämt, även när man är förbannad för han hittar ju på saker som ALDRIG någon annan hund har gjort förut. Positiv till allt man hittar på, enda gången han är ledsen är när matte är borta och då kanske man kan smita också. En annan har en känsla att idag är en sån där dag som han kan hitta på en massa saker och då är man mer vaksam :-), men det hjälper inte alltid.

Var och tränade hos Pia idag, strålande sol för 1:a gången tror jag. Han tycker det är så kul så, men vi hade lite problem med vänster svängar, men det är snart fixat.

Fick PM idag om Västerås utställningen, 9 VH är anmälda och vi ska in först i ringen kl 9, väntar med spänning på kritiken. Fick även reda på att vi kom med på MH i augusti.

Det ”kuligaste” som finns är att leka ”ta fatt”, vilket innebär att Smali springer som en dåre runt huset, under verandan där en vrålande Zixten väntar, sen går det undan, varv på varv. I glädjeyran så har de delat min stackars rododendron och nu plockar de blad från den, skitungar, men de somnar tidigt ikväll båda är kvällströtta :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *