Smali har…

alltid gått och lagt sej i sin bur för natten, men sedan legat på golvet på morgonen. Har länge tänkt plocka bort buren för den tar sån plats. När Anton var liten så hade jag kompostgaller och när jag sen tog bort det så blev han helt förstörd stackarn, så vi fick öppna upp ”buren” mer och mer innan den gick att plockas bort helt. Så i helgen  testade jag att ta bort Smali`s bur, han såg lite undrande ut vart den tagit vägen sen sussade han gott :-).

Nu är jag mycket glad att den är borta, för när vi började den långa behandlingen mot rävskabb så sa veterinären att efter några veckor så kan han få en väldig klåda ett tag och det är fullt normalt. Och nu är klådan här, stackars Smali, han kliar och kliar sej + att han även börjar fälla, och det gör ju inte saken bättre. Nu har han snart hållit på i en vecka så jag hoppas att det strax vänder och tänk om buren varit kvar vilket väsen det skulle vara. Nu sover jag med öronproppar så man får lite sömn och Smali kommer väl sova i en vecka när detta elände är över.

Har tränat några  pass med honom, men han blir okoncentrerad pga klådan. Han vill så gärna träna men det blir mycket korta pass så han inte misslyckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *